PoDoCo: Tohtorikoulutettavista vauhtia strategiauudistuksiin

PoDoCo: Tohtorikoulutettavista vauhtia strategiauudistuksiin

Keväällä 2015 käynnistyneen PoDoCo (Post Docs in Companies) –ohjelman tavoitteena on edistää nuorten tohtorien pääsyä elinkeinoelämän palvelukseen Yrityksille PoDoCo-ohjelma tarjoaa mahdollisuuden uusiin strategisiin avauksiin ja nuorten tohtoreiden osaamisen hyödyntämiseen. Toinen apurahahakukierros järjestetään 1.3.-15.4.2016.

PoDoCoPoDoCo-projektin kokonaispituus on 1-2 vuotta ja se jakautuu kahteen 6-12 kuukauden osaan. Aluksi on säätiörahoitteinen tutkimusvaihe ja sitä seuraa saman pituinen yrityksen rahoittama soveltava vaihe.

Yritysten rahoittama soveltava vaihe toteutetaan normaalina työsuhteena tohtorin ja yrityksen välillä. PoDoCo ohjelmaan voi osallistua toimialasta ja yrityksen koosta riippumatta mikä tahansa suomalainen tai Suomessa liiketoimintaa harjoittava yritys.

Ohjelman vastaanotto on ollut erittäin positiivinen. Lähes 300 nuorta tai pian valmistuvaa tohtoria eri aloilta on ilmoittautunut ohjelmaan ja täyttänyt osaamisprofiilin, joiden joukosta etsimme sopivia tohtoreita yritysten ilmoittamiin tarpeisiin.

PoDoCo-ohjelman toinen apurahakierros järjestetään 1.3.–15.4.2016. Lisätietoa ohjelmasta ja kevään hakukierrokseen osallistumisesta löydät täältä!

Yrityksille ja tohtoreille suunnattu infotilaisuus järjestetään Helsingissä torstaina 11.2.2016 klo 13–15 (Aalto Yliopiston Töölön Kampus, SOK-Sali, A-301, Runeberginkatu 14–16, Helsinki). Lue lisää tilaisuudesta ja rekisteröidy tilaisuuteen 7.2.2016 mennessä täällä.

 

Jaa